19 augustus 2022 is de officiële start van Abitos!

Vastgoedmakelaar word je niet zomaar, eerst dien je een stage te volbrengen (inclusief een schriftelijk en mondeling examen). In juli 2022 kreeg ik mijn officiële erkenning als BIV vastgoedmakelaar, een belangrijke mijlpaal om een zelfstandig vastgoedkantoor te kunnen opstarten.

Als atypische makelaar wensen wij het verschil te maken. Hoe? Wij willen iets doen voor de daklozen in onze maatschappij. Vastgoedtransacties gaan veelal over het kopen of huren van een woning, maar wat met zij die zich geen dak boven hun hoofd kunnen veroorloven? Daar willen wij ons steentje bijdragen door een deel van onze winst af te staan aan een goed doel (Huize Triest).

Zelf ben ik bijna 30 jaar actief geweest in de privé, waar customer service als een rode draad mijn carrière heeft bepaald. Het zorg dragen voor klanten zit diep in mijn DNA en dit wil ik samen met ons kantoor uitdragen binnen de immo wereld. Gedreven door een passie om zaken anders aan te pakken starten we deze uitdaging om ons met stip op kaart te zetten binnen Oost-Vlaanderen.

Kiezen voor Abitos als vastgoedmakelaar is kiezen voor correcte communicatie, persoonlijke service, transparantie tijdens het volledige traject en een bijdrage voor een gemeenschap die niet over de nodige middelen beschikt.

Jan Claeyssens
Zaakvoerder