Abitos Immo & Advice

Nieuw, anders, atypisch en gespecialiseerd.

Anders omdat onze visie staat voor volledige transparantie en een persoonlijke service. We brengen verkopers en verhuurders in contact met de juiste doelgroep en zorgen op hetzelfde moment voor een weldoordacht aanbod voor kopers en huurders. Op deze manier creëren we voor alle partijen steeds een win-win situatie. Het zorg dragen voor onze klanten is deel van ons DNA.

Atypisch omdat wij het anders willen doen. In een maatschappij waar de vastgoedmarkt oververhit is, en prijzen de pan uitswingen, is niet iedereen in staat om een woning te huren, laat staan kopen. Daarom schenken we jaarlijks vijf procent van onze winst aan Huize Triest, een daklozenorganisatie in Gent.

Gespecialiseerd omdat we de regio Oost-Vlaanderen door en door kennen. Deze specialisatie laat ons toe een sterk netwerk op te bouwen van (ver)kopers en (ver)huurders.

Door onze persoonlijke en transparante aanpak weten we aan welke klanten wij panden kunnen voorstellen, wat voor een efficiënte vastgoedtransactie zorgt.

Benieuwd naar ons volledige verhaal? Lees het hier.

Jan Claeyssens
Zaakvoerder

Abitos Immo

Onze missie, visie & waarden

Onze werking stelt customer service voorop.
De vastgoedmarkt is in voortdurende evolutie en het wordt steeds moeilijker om het bos door de bomen te zien. Daarom wil Abitos een betrouwbare partner zijn voor (ver)kopers en (ver)huurders.
Elke vastgoedtransactie is voor ons een samenwerking waarbij we vanaf het eerste contact transparantie en persoonlijke service vooropzetten.
Advies is ons recept, vastgoedtransacties zijn onze kern.
Wij bieden een ruimte waar u kan praten over uw verwachtingen en vereisten. Hierdoor gebeurt elke transactie met oog op uw belangen.

Waar zijn wij actief

Wij maken het verschil in Oost-Vlaanderen: onze thuisbasis die we door en door kennen.
Wanneer u op zoek bent naar een verblijf in het buitenland, brengen we u in contact met professionele makelaars ter plaatse die het reilen en zeilen van deze markten kennen. Wij blijven steeds betrokken zodat u in België ook een vast aanspreekpunt heeft.

Verkoop & verhuur

Abitos helpt graag met het verkopen of verhuren van uw eigendom. Via onze service komt uw pand bij de juiste doelgroep terecht. We doen dit snel en efficiënt, we betrekken u bij elke stap in het proces.
Aangezien we weten dat beelden meer zeggen dan woorden voorzien we kwalitatieve foto’s die het karakter van uw pand benadrukken.
Zo komt uw pand op de belangrijkste immosites, onze website én al onze socials. Deze kanalen worden allemaal door ons opgevolgd.
Vervolgens zorgen we ervoor dat potentiële kopers en huurders uw pand kunnen bezoeken en finaliseren we na een gesprek met de eigenaar de vastgoedtransactie.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent,
daarom wordt het proces steeds aangepast
naar uw persoonlijke noden.

Samengevat:
Abitos is dé one-stop-shop
voor al uw immo-noden.

Panden in de kijker


 Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 514818 (Erkend in België) - Jan Claeyssens
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid. CIB nr: 6920221
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Wij zijn erkend door de Vlaamse Belastingsdienst voor het opstellen van een bindende schatting conform het charter van Vlabel in het kader van de aangifte van de erfbelasting.

Vlabel Identificatienummer -005238208952- Jan Claeyssens
Vlabel Identificatienummer -005230308708- Gaethan Mertens

Informatie over erkende schatters-experten


Abitos

Abitos

Karel Lodewijk Dierickxstraat 22
9000 Gent

BTW BE0748932644