Welkom bij Abitos Immo & Advice

U verhuurt uw pand als particulier en waarschijnlijk is dit een zeer bewuste keuze. Bij Abitos nemen wij advies zeer letterlijk, daarom hebben wij een afzonderlijke rubriek binnen onze website waar wij onze klanten en particuliere verhuurders informeren over de regelgeving omtrent verhuur. Door de bomen het bos blijven zien is niet langer een evidentie aangezien de regels de laatste jaren steeds vaker wijzigen.


Woninghuurovereenkomsten volgen de Vlaamse regelgeving, de Vlaamse overheid heeft hierover een brochure gemaakt welke een antwoord biedt aan alle vragen voor huurder en verhuurder. Deze brochure kan u hier downloaden.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze website of klik op de link onderaan de pagina.

Wat maakt het verhuren van een pand via een makelaar zo anders?

Waar kunnen wij voor u het verschil maken?

Wij hebben dit voor u opgelijst...

Waarom kiezen voor Abitos?

De markt is oververzadigd en het gezegde "dertien in een dozijn" is zeker geen overschatting binnen onze sector.

Onze werking stelt customer service voorop. De vastgoedmarkt is in voortdurende evolutie en het wordt steeds moeilijker om het bos door de bomen te zien. Daarom wil Abitos een betrouwbare partner zijn voor verhuurders en huurders. Elke vastgoedtransactie is voor ons een samenwerking waarbij we vanaf het eerste contact transparantie en persoonlijke service vooropzetten.

Voor ons is u ergens thuis voelen een basisbehoefte. In een maatschappij waar de vastgoedmarkt oververhit is en prijzen de pan uit swingen, is niet iedereen in staat om een woning te huren, laat staan te kopen. Daarom schenken we jaarlijks vijf procent van onze winst aan Huize Triest, een daklozenorganisatie in Gent.

Twijfelt u nog? Via een totaal vrijblijvend gesprek leggen wij u graag onze werking uit.

Advies is ons recept, vastgoedtransacties zijn onze kern.

Wij bieden een ruimte waar u kan praten over uw verwachtingen en vereisten. Hierdoor gebeurt elke transactie met oog op uw belangen.

Professionele foto’s trekken meer potentiële huurders aan! Daarom zorgen wij voor kwalitatieve foto’s van uw pand genomen door een vastgoedfotograaf. Deze dienst leveren wij gratis aan alle verhuurders mits de maandelijkse huurprijs minimaal € 850 bedraagt.

Contact

Abitos website

Regelgeving verhuur

Referenties

Huize Triest

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV: 514818

Erkend schatter-expert: 005238208952

Commercieel Medewerker

Erkend schatter-expert: 005230308708